پرش به محتوای اصلی

تصمیم جنجالی بیرانوند پس از اخراج از هتل؛ اول آبان به سربازی می‌رود؟

کد خبر 1236194
بیرانوند (10)

علیرضا بیرانوند در پی بالاگرفتن اختلافاتش با مدیران باشگاه تراکتور، درخواست کرده است تاریخ اعزام او به خدمت سربازی، اول آبان تعیین شود؛ تصمیمی که در صورت موافقت سازمان نظام‌وظیفه می‌تواند ادامه حضور این دروازه‌بان ملی‌پوش در تراکتور را تحت تأثیر قرار دهد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، بیرانوند هفته گذشته دو بار در کمیسیون پزشکی حاضر شده است و سازمان نظام‌وظیفه تا زمان اعلام نظر نهایی این کمیسیون، او را ممنوع‌الخروج کرده است.

در همین شرایط، این دروازه‌بان از سازمان نظام‌وظیفه خواسته تاریخ اعزامش به خدمت، اول آبان در نظر گرفته شود. این درخواست در حالی مطرح شده که طبق برخی قوانین، امکان تعویق خدمت سربازی او تا پس از پایان جام ملت‌ها نیز وجود داشته است.

با این حال، حواشی اخیر و به‌ویژه ماجرای اخراج بیرانوند از هتل محل اقامتش، احتمالاً در تصمیم او برای اعزام زودتر به خدمت بی‌تأثیر نبوده است؛ هرچند هنوز مشخص نیست درخواست او مورد موافقت قرار می‌گیرد یا خیر.

در شرایطی که اعضای تیم تراکتور برای دیدار برابر الشمال قطر راهی عمان شده‌اند و اکنون در بغداد حضور دارند، بیرانوند در تبریز مانده و در محل باشگاه حضور دارد. وضعیت فعلی، آینده همکاری او با تراکتور را با ابهام روبه‌رو کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.