پرش به محتوای اصلی

«انتخاب» از تلاش برخي تندوها براي گزينش محفلي شهردار گزارش مي دهد؛

تصميم گيري «مهندسان ليست اميد» براي شوراي شهر و معرفي سه گزينه گمنام!/ آيا تجربه تلخ شوراي اول تكرار مي شود؟

کد خبر 24253
7
در حالیکه شورای شهر منتخب تهران در آستانه تشکیل می باشد، تصمیم گیری برخی از حلقه های سیاسی برای آینده مدیریت شهری موجب نگرانی از تضعیف شورایی شده است که با رای بی سابقه شهروندان تهرانی تشکیل گردیده است.
به گزارش خبرنگار «انتخاب»، لیست امید که در انتخابات شورای شهر اخیر با رای بی سابقه ای تشکیل شده است، در یک هفته پس از پیروزی با چالشی به نام تصمیم گیری از خارج از شورا برای تهران مواجه شده است.
برخی حلقه های سیاسی با عنوان کردن اینکه نقشی کلیدی در تعیین لیست داشته اند، قصد دارند نسبت به انتخاب شهردار در حلقه خود بجای نمایندگان مردم در شورای شهر اقدام کنند.
افراد مذکور که از سوی منتقدان بعنوان مهندسان لیست لقب گرفته اند ، می خواهند چهره گمنام و ناشناخته ای را برای افکار عمومی بعنوان شهردار انتخاب وسپس به اعضای شورای شهر القا کنند که بدلیل قرار گرفتن در لیست توسط آنها باید به شهردار مد نظر این حلقه رای دهند.
این در حالی است که بسیاری از اعضای شورای شهر خود را امانتدار مردم دانسته و با تصمیم گیری خارج از شورا برای شهر مخالفند.
اینگونه اقدامات که از سوی بزرگان اصلاحات نیز مذمت شده است ، خاطره تلخ شورای اول را زنده مي كند که منجر به تنزل جایگاه اصلاح طلبان در افکارعمومی و توليد احمدي نژاد شد،  اما ظاهرا حلقه مذکور به قدرت لابی و اثرگذاری خود اطمینان دارد.
وفا تابش، زحمتکش و اردکانیان از جمله گزینه های مطرح شده در جلسات این محفل برای شهرداری تهران هستند، اما از اینکه چهره های مذکور تا چه اندازه با این محفل همراهی دارند اطلاعی در دست نیست.
بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.