تشریح وضعیت انتقال از سوی مخبر

  • سیاسی
  • یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ ۸:۲۳
    کد خبر :1193138
تشریح وضعیت انتقال از سوی مشاور رهبری شهید انقلاب

مشاور و دستیار رهبری شهید انقلاب با اشاره به ظرفیت قانون اساسی برای طی‌کردن وضعیت فعلی، تاکید کرد: براساس اصل ۱۱۱ قانون اساسی رئیس‌جمهوری، رئیس قوه قضائیه و یک عضو فقیه شورای نگهبان وضعیت انتقال را برعهده می‌گیرند.

محمد مخبر، مشاور و دستیار رهبری شهید انقلاب در گفت‌وگویی تلویزیونی در پاسخ به پرسشی درباره ظرفیت قانون اساسی در شرایط فعلی، اظهار کرد: براساس اصل ۱۱۱ قانون اساسی در چنین وضعیتی رئیس‌جمهوری، رئیس قوه قضائیه و یک عضو فقیه شورای نگهبان وضعیت انتقال را برعهده می‌گیرند که یا اکنون انجام شده یا به‌سرعت انجام می‌شود.

به گزارش فارس، مطابق بخشی از اصل ۱۱۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تا هنگام معرفی رهبر، شورایی مرکب از رئیس‌جمهور، رئیس قوه قضائیه و یکی از فقهای شورای نگهبان به انتخاب مجمع تشخیص مصلحت نظام، همه وظایف رهبری را به طور موقت به عهده می‏‌گیرد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید