پرش به محتوای اصلی

تسریع در اعلام قیمت خودروها/ ایران خودرو پیشگام در جهش تولید

کد خبر 730906
تسریع-در-اعلام-قیمت-خودروها

یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: این سازمان برای جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان، صدای خودروسازان و مردم است و عدم تاخیر در اعلام قیمت‌های جدید خودرو، هم خودروساز و هم مصرف کنندگان را متضرر می کند و در این بین سود به جیب دلالان می‌رود.

وی تاکید کرد: ایران خودرو با تمام مشکلات موجود، با طراحی و تولید محصولات جدید و مطابق با سلیقه مصرف‌کنندگان پیشگام در جهش تولید در صنعت کشور است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان ساخت: تلاش های صورت گرفته در زمینه عرضه محصولات جدید و نهضت داخلی سازی قطعات در ایران خودرو در سال جهش تولید قابل تقدیراست.

رایگانی خاطرنشان کرد: خودروهای کسری‌دار در ایران خودرو، عموما نقص قطعات الکترونیکی دارند و این شرکت در تلاش است این مشکل برطرف شود و هیچ احتکاری وجود ندارد.

به گزارش ایکوپرس،سخنگوی سازمان تعزیرات تصریح کرد: استفاده از لفظ احتکار در مورد خودروسازان و ایران خودرو در شرایط تحریم که خطوط تولید را سرپا نگه داشته‌اند، درست نیست.

در این بازدید فرشاد مقیمی، مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی را همراهی کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.