پرش به محتوای اصلی

تروریست‌ها به‌هیچ‌وجه نتوانستند وارد محوطه نزدیک پارلمان شوند

کد خبر 32468
12

روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای با اشاره به حادثه تروریستی دیروز (چهارشنبه) در مجلس که منجر به شهادت ۱۲ نفر و مجروح‌شدن ۴۲ نفر شد، عنوان کرد که تروریست‌ها به‌هیچ‌وجه نتوانستند وارد محوطه نزدیک پارلمان شوند.

در بیانیه روابط عمومی مجلس آمده است:

«3 تروریست صبح چهارشنبه در عملیاتی کور، حوالی ساعت 10 صبح با سلاح گرم از درب مراجعات مردمی مجلس شورای اسلامی وارد شدند و اقدام به رگبار به‌سوی تعدادی از مردم که برای دیدار با نمایندگان خود به خانه ملت آمده بودند کردند که با اقدام قاطع نیروهای حفاظتی سپاه پاسداران و یگان نیروی انتظامی مواجه شدند و در نهایت هر سه تروریست به هلاکت رسیدند.

لازم به ذکر است که تروریست‌ها به‌هیچ‌وجه نتوانستند وارد محوطه نزدیک پارلمان شوند و در طول مدت درگیری، جلسه علنی مجلس به‌طور معمول ادامه داشت.

در حادثه تروریستی امروز 12 نفر از مردم مراجعه‌کننده به مجلس و کارمندان مجلس به شهادت رسیدند و 42 نفر زخمی و مجروح شدند.

این اقدام کور و بزدلانه نتوانست به اهداف شوم خود دست یابد و موجب روسیاهی بیش از پیش تروریست‌ها و حامیان آشکار و نهان آنها شد».

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.