پرش به محتوای اصلی

تردد خودرو های خارجی با پلاک گذر موقت ۱۰ ساله

کد خبر 1223139

رئیس پلیس راهور فراجا از افزوده شدن دو شهر جدید به مناطق آزاد خبر داد و اعلام کرد که مجوز تردد خودروهای مناطق آزاد با پلاک گذر موقت دو ساله صادر شده و این امکان برای مالکان فراهم است که آن را تا سقف ۱۰ سال تمدید کنند.

به گزارش منابع خبری، این طرح با هدف تسهیل تردد خودروهای وارداتی در مناطق آزاد و رونق اقتصادی این مناطق اجرایی شده است. بر اساس این مصوبه، خودروهای دارای پلاک موقت مناطق آزاد میتوانند با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، نسبت به تمدید مجوز تردد خود اقدام کنند.

کارشناسان معتقدند که این اقدام گامی مثبت در جهت تسهیل تجارت و گردشگری در مناطق آزاد کشور محسوب میشود و میتواند به افزایش جذابیت سرمایهگذاری در این مناطق کمک کند.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.