پرش به محتوای اصلی

ترخیص خودروهای بالای ۴۰ هزار دلار از گمرک

کد خبر 208867

در حالی با پیشنهاد وزیر صنعت بیش از ۴۰۰۰ خودرو در گمرک مانده مجوز ترخیص خواهد گرفت که ارزش برخی از این خودروها بالای ۴۰ هزار دلار می‌باشد.

 

طی ماههای اخیر با بسته شدن سایت ثبت سفارش ابهاماتی درباره وقوع تخلفات در خصوص واردات خودرو مطرح شده است. چندی قبل بود که موضوع تحقیق و تفحص واردات خودرو از سوی نمایندگان مجلس کلید خورد. موضوع ابهامات واردات به همین جا ختم نمی‌شود و اختلاف نظرها به دستور العمل تازه منتشر شده واردات هم کشیده است.

در روزهای اخیر برخی مقامات وزارت صنعت به جای توضیح درخصوص ابهامات ایجاد شده در واردات خودرو در ماههای بسته بودن ثبت سفارش با بحث افزایش تعرفه واردات خودرو درگیر بوده و از سوی دیگر برخی نمایندگان مجلس نیز به دنبال طرح کاهش تعرفه واردات خودرو هستند.

در حال حاضر با نامه نگاری های انجام شده بین وزرای صنعت و اقتصاد و روئسای گمرک و سازمان توسعه تجارت به نظر میرسد خودروهای در گمرک مانده تعیین تکلیف شده اند.

بر این اساس ترخیص خودروهای مانده در گمرک در چهار بخش دسته‌بندی و درخواست شده است که این بخش‌ها شامل خودروهای با ارزش گمرکی 40 هزار دلار و کمتر، خودروهای با ارزش گمرکی بالای 40 هزار دلار، خودروهای با مدل 2015 و خودروهای با مدل 2016 می‌شود.

نکته جالب توجه آنکه رئیس سازمان توسعه تجارت پیشنهاد ترخیص خودروهای با ارزش بالای 40 هزار دلار را نیز به وزیر صنعت مطرح و وزیر نیز این پیشنهاد را پذیرفته است. موضوع از آن قرار است که به تازگی دولت مصوبه ای داشته که بر اساس آن واردات خودرو با ارزش بالای 40 هزار دلار ممنوع شده است.

به گزارش تسنیم، در ادامه لیست خودروهای مذکور از دوره ابتدای سال 95 تا مهر ماه سال جاری قابل مشاهده است. بر این اساس در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان 1465 و در منطقه آزاد بم 1547خودرو دپو شده که بیشترین تعداد خودرو در گمرکات مناطق آزاد با مجموع 4280 خودرو می‌باشد. همچنین در گمرک باهنر 484 ؛ در گمرکات تهران 418 خودرو و در مجموع 1087 خودرو در گمرکات اجرایی دپو شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.