پرش به محتوای اصلی

ترامپ مخفیانه وحشت خود از شرایط بد اقتصادی را ابراز کرد

کد خبر 605973
48

در طول چند هفته اخیر، رییس‌جمهور ترامپ نگرانی خود را از بدتر شدن شرایط اقتصادی آمریکا و تاثیر آن بر شانس انتخاب مجدد او در ۲۰۲۰، به عنوان رییس‌جمهور، ابراز کرده است.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک، خبرگزاری سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه که نامی از آنها برده نشده گزارش داد که در طول چند هفته اخیر، رییس‌جمهور ترامپ نگرانی خود را از بدتر شدن شرایط اقتصادی آمریکا و تاثیر آن بر شانس انتخاب مجدد او در ۲۰۲۰، به عنوان رییس‌جمهور، ابراز کرده است.

منابع آگاه می‌گویند: ترامپ به دستیاران خود دستور داده است که با ضرورت بیشتری طرح‌هایی را برای تقویت اعتماد آمریکایی‌ها به اقتصاد، ارائه کنند.

این شامل طرح‌هایی مانند طرح «همه دست‌ها روی میز» می‌شود که احتمالا مالیات را کاهش خواهد داد و توافقات تجاری جدید کانادا و مکزیک را اجرا خواهد کرد. همچنین طی این طرح به فدرال‌رزرو فشار آورده خواهد شد تا نرخ بهره خود را بیش از پیش کاهش دهد.

منابع آگاه می‌گویند که هم ترامپ و هم دستیاران ارشد او شامل جارد کوشنر، داماد رییس‌جمهور، در تماس‌هایی تلفنی به روسای شرکت‌های آمریکا، آنها را از مذاکرات تجاری با چین و تلاش‌های اقتصادی دیگر آگاه کرده‌اند. انها با این کار تلاش کردند تا به این مدیران کمی اطمینان خاطر دهند.

ترامپ هفته گذشته در توئیتی از برخی رسانه‌ها برای بزرگ‌نمایی مشکلات اقتصادی، انتقاد کرد و گفت آنها هر کاری در توان دارند انجام می‌دهند تا اقتصاد را نابود کنند، چرا که فکر می‌کنند این (بدتر شدن اوضاع اقتصادی) برای من و انتخاب مجددم بد خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.