پرش به محتوای اصلی

ترامپ محاصره شد

کد خبر 326693
34

خبرگزاری صدا و سیما نوشت: شبکه فرانس 24 هدف از توافقنامه تاریخی تجارت آزاد را که میان اتحادیه اروپا و ژاپن به امضا رسید، تنگ کردن حلقه محاصره ضد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دانست.

این شبکه تلویزیونی با اشاره به نشست اتحادیه اروپا و چین با موضوع تجارت که دوشنبه و سه شنبه در پکن برگزار شد، گزارش داد:

توافقنامه ای تاریخی میان اتحادیه اروپا و ژاپن به امضا رسید که بروکسل آن را پاسخی روشن به سیاست حمایت گرایی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می داند.

سران اتحادیه اروپا با ژاپن توافقنامه تجارت آزاد امضا کردند که حدود پنجاه راه برای مبادلات تجاری در آن مطرح شده که هدف از آن تنگ کردن حلقه محاصره ضد دونالد ترامپ است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.