پرش به محتوای اصلی

ترافیک ورودی به تهران سنگین است

کد خبر 763113
ترافیک-ورودی-به-تهران-سنگین-است

براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۲۲۱۴ ترددشمار فعال در محورهای برون‌شهری، تردد نسبت به روز قبل ۳.۵ درصد کاهش ثبت شده است.

آخرین وضعیت محورهای شمالی از تردد روان در محورهای چالوس ، هراز ، فیروزکوه ، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) خبر می دهد.

به گزارش ایرنا، همچنین محورهای چالوس ، هراز و فیروزکوه دارای بارش برف و باران و آزادراه های تهران – شمال و قزوین – رشت بارانی اعلام شده است.

آخرین وضعیت ترافیکی سایر محورها از ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج حدفاصل استاندارد تا پل فردیس
و ترافیک سنگین در آزادراه کرج – تهران حدفاصل پل کلاک تا گرمدره خبر می دهد.

ترافیک سنگینی نیز در محور شهریار – تهران حدفاصل شهریار تا شهرقدس گزارش شده است.

آخرین وضعیت جوی از بارش برف و باران در برخی از محورهای استان های اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران، سمنان و چهارمحال و بختیاری خبر می دهد.

بارش باران در برخی از محورهای استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، گیلان، همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، اصفهان، مرکزی و قم نیز گزارش شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.