پرش به محتوای اصلی

بررسی جزئیات بودجه ۹۸

تخصیص ۲ میلیارد دلار از تسهیلات خارجی برای توسعه خطوط مترو و طرح‌های کاهش آلودگی هوا

کد خبر 496208
53

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دولت مجوز تخصیص دومیلیارد دلار از تسهیلات خارجی برای ساخت و بهره برداری از خطوط مترو و طرح های کاهش آلودگی هوا را دادند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) بند (د) تبصره ۳ لایحه بودجه سال ۹۸ را بررسی کرده و به تصویب رساندند.

به گزارش ایسنا، به موجب این بند دولت مجاز است در صورت تأمین پانزده‌درصد (۱۵%) سهم دستگاه توسط شهرداری‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط و تعهد به بازپرداخت اصل و سود توسط همان دستگاه، حداقل دو میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) دلار از تسهیلات خارجی این تبصره را در جهت ساخت و بهره‌برداری از خطوط مترو و طرح‌های کاهش آلودگی هوا اختصاص دهد. دولت موظف است نسبت به تضمین اصل و هزینه‌های این تسهیلات اقدام کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.