پرش به محتوای اصلی

تحقق برگزیت به حمایت اروپایی نیاز دارد

کد خبر 372696
66

وزیر برگزیت در کابینه انگلیس پرداخت هزینه پس از خروج این کشور از اتحادیه اروپا را منوط به توافق دوجانبه اعلام کرد.

به گزارش مهر، «دومینیک راب» وزیر برگزیت در دولت انگلیس در گفتگو با روزنامه آلمانی دی ولت درباره خروج این کشور از اتحادیه اروپا اظهار داشت: ما در همه پیچیدگی های مسیر تحقق برگزیت انعطاف پذیری خود را نشان داده ایم، اکنون نوبت به اتحادیه اروپا است تا نظر ما را در این باره تامین کند.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر توپ در زمین اتحادیه اروپا است و کشورهای اروپایی باید با ارائه قراردادی زمینه اجرایی شدن برگزیت را فراهم آورند.

راب همچنین با بیان اینکه انگلیس نگاه واقع بینانه ای به پدیده برگزیت دارد، خاطرنشان کرد: تاکنون میان انگلیس و اتحادیه اروپا توافقی مبنی بر پرداخت بخشی از بودجه با توجه به خروج لندن از این اتحادیه صورت نگرفته است.

پرداخت هزینه از سوی انگلیس به اتحادیه اروپا نیاز موافقت دوجانبه در سایه بررسی های کارشناسانه دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.