پرش به محتوای اصلی

تجمع خانواده‌های اردنی بازداشت شده در عربستان مقابل پارلمان اردن

کد خبر 649465

خانواده‌های بازداشت‌شدگان اردنی در عربستان سعودی صبح امروز مقابل مقر مجلس نمایندگان(پارلمان) اردن تجمع کردند.

 

خانواده‌های بازداشت‌شدگان اردنی صبح امروز سه‌شنبه در حالی‌که تصاویر فرزندان خود را در دست داشتند، مقابل مقر مجلس نمایندگان(پارلمان) اردن تجمع کردند.

 

به گزارش فارس،تجمع‌کنندگان گفتند که مراجع سعودی بدون وارد کردن هیچ گونه اتهامی فرزندانشان را بازداشت کرده و از تماس و ملاقات با آن‌ها خودداری می‌کنند.

 

طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، معترضان اردنی همچنین گفتند که عربستان سعودی از فوریه گذشته بازداشت‌ها را آغاز کرده و حدود ۳۰ اردنی را بازداشت کرده است.

 

در همین ارتباط «ابراهیم ابوالسید» نماینده پارلمان اردن گفت که «عمر الرزاز» نخست‌وزیر این کشور وعده داده ظرف دو روز آینده با خانواده‌های بازداشتی‌ها دیدار کند.

 

خانواده‌های بازداشت‌شدگان چند هفته قبل نیز مقابل ساختمان وزارت خارجه اردن تجمع کردند و مسئولان وزارتخانه به آن‌ها وعده دادند که به زودی دیداری بین خانواده‌های بازداشت‌شدگان و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن برگزار شود.

 

به گفته این خانواده‌ها، بازداشت‌شدگان در زندان‌های الحائر واقع در ریاض، الدمام، ذهبان در جده و زندان أبها زندانی هستند.

 

«ضیف‌الله الفایز» سخنگوی وزارت خارجه اردن پیشتر گفته بود که دولت اردن پرونده بازداشت‌شدگان را با عربستان پیگیری می‌کند.

 

عربستان سعودی حدود ۳۰ اردنی از جمله چند فلسطینی‌الاصل را بازداشت کرده است که «محمد الخضری» نماینده جنبش حماس از جمله این زندانیان است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.