پرش به محتوای اصلی

تجاوز اسرائیل بی پاسخ نخواهد ماند

کد خبر 1100621
حمله اسرائیل

عضو کمیسیون‌های فرهنگی و اصل نود قانون اساسی مجلس با اشاره به  فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب گفت: خط رسانه‌ای دشمن این است که قدرت دشمن را غیرواقعی و بیش‌تر جلوه دهند.

به گزارش فارس؛ امیرحسین ثابتی‌منفرد، عضو کمیسیون فرهنگی و اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با اشاره به «بیانات امروز رهبری درباره حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی»، گفت: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند به اتفاقی که افتاده نه باید ضریب داد و نه بیش از اندازه بزرگ‌نمایی کرد، زیرا این خطی است که رسانه دشمن در حال انجام آن است تا قدرت دشمن را غیرواقعی و بیشتر جلوه دهند.

وی افزود: متأسفانه در برخی از رسانه‌های داخلی نیز خطی که وجود دارد این است که خط قرمزی که شکسته شد را به هیچ بگیریم. بر اساس این خط نادرست نتیجه‌گیری غلطی می‌کنند که لازم نیست اصلاً واکنشی نشان دهیم.

عضو کمیسیون فرهنگی و اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب مصداق تعادل در نگاه به واقعیت و تصمیم‌گیری بود.

ثابتی با اشاره به نقض خطوط قرمز توسط رژیم صهیونیستی، گفت: مسئولان بر اساس اتفاقی که افتاده تصمیم خواهند گرفت. اگرچه رژیم صهیونیستی نسبت به ادعاهایی که داشت اقدام درخوری انجام نداد، اما نباید فراموش کرد که به هرحال خطوط قرمز ما نقض شده و حریم هوایی و خاکی ما مورد هتک حرمت قرار گرفته است.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: تجاوز بی پاسخ نخواهد ماند زیرا اگر پاسخی ندهیم بعداً باید هزینه بیشتری بپردازیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.