پرش به محتوای اصلی

تایید نهایی قرارداد خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ روسیه به عربستان سعودی

کد خبر 149397
43

مقامات روسیه و عربستان سعودی پس از سفر سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان به مسکو در ماه اکتبر قرارداد فروش سامانه موشکی اس ۴۰۰ را نهایی کردند.

از ودوموستی، سازمان فدرال همکاری‌های فنی و نظامی روسیه اعلام کرد، فروش سیستم موشکی “تریومف” (اس 400) قطعی شده است و قرار است ۴ واحد از این سامانه به ارزش بیش از دو میلیارد دلار در اختیار عربستان سعودی قرار گیرد.
روسیه امیدوار است در سایه گسترش روابط دوستانه با عربستان سعودی، بازار تسلیحاتی جدیدی را در این کشور برای کمپانی‌های خود ایجاد کند.
به گزارش نامه نیوز عربستان سعودی از بزرگترین مشتریان دایمی تسلیحات نظامی آمریکا در خاورمیانه به شمار می‌رود که اخیرا به تولیدات نظامی روسی نیز علاقه‌مند شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.