پرش به محتوای اصلی

تاریخ آزمون وکالت برای داوطلبان کرمانشاهی به زمان دیگری موکول شد

کد خبر 156031
11

با توجه به وقوع زلزله در استان کرمانشاه برای داوطلبان استان ایلاممدت زمان بیشتری برای پاسخگویی به سوالات در نظر گرفته شده است و تاریخ برگزاری آزمون برای داوطلبان کرمانشاه نیز به زمان دیگری موکول شده است.

به گزارش افکارنیوز، بهمن کشاورز رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران اظهار کرد: آزمون کارآموزی وکالت سال 96 از ساعت 8 و 30 دقیقه صبح امروز (جمعه، 3 آذر ماه) آغاز شد.

وی افزود: با توجه به وقوع زلزله در استان کرمانشاه برای داوطلبان استان ایلاممدت زمان بیشتری برای پاسخگویی به سوالات در نظر گرفته شده است و تاریخ برگزاری آزمون برای داوطلبان کرمانشاه نیز به زمان دیگری موکول شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.