پرش به محتوای اصلی

بیژن سمندر درگذشت

کد خبر 463504
17

بیژن سمندر بنیان‌گذار سرودن شعر به گویش شیرازی در ۸۱ سالگی درگذشت.

بیژن سمندر، ترانه سرا و آهنگساز شیرازی، پس از سال‌ها تحمل درد و رنج ناشی از بیماری در سن ۸۱ سالگی درگذشت. وی سال ۱۳۱۶ در شیراز متولد شد.

این هنرمند شیرازی تحصیلات ابتدایی تا لیسانس را در شیراز گذراند و مدرک دکتری خود را در رشتهٔ ادبیات در خارج کشور کسب کرد. با توجه به علاقهٔ بسیار به هنر، دکتری معماری خود را در شهر واشینگتن دریافت کرد.

او بنیان‌گذار سرودن شعر به گویش شیرازی بود و از آثارش می‌توان به دو مجموعه شعر شیراز و شعر شهر اشاره کرد ، که هر دو اثری تحقیقی و کاوشگرانه در فرهنگ عامیانهٔ مردم شیراز است.

بیژن سمندر از سال ۱۳۸۷، به بیماری پارکینسون مبتلا شد و پس از تحمل ۱۰ سال بیماری درگذشت. شعر معروف “شيرازو ميگن نازه واسِي ،آفتُو جِنگش” از سروده هاي بيژن سمندر در وصف شیراز است .

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.