پرش به محتوای اصلی

بیل گیتس دوباره ثروتمندترین فرد جهان شد

کد خبر 632918
21

سقوط سنگین سهام آمازون در یک روز ضربه مالی سختی به موسس آن، جف بزوس، زد و او عنوان ثروتمندترین فرد جهان را دوباره به بیل گیتس واگذار کرد.

 

سقوط سنگین سهام آمازون در یک روز ضربه مالی سختی به موسس آن، جف بزوس، زد و او عنوان ثروتمندترین فرد جهان را دوباره به بیل گیتس، از موسسان مایکروسافت واگذار کرد.

 

پس از این که شرکت آمازون، بزرگترین شرکت خرده‌فروشی آنلاین جهان، پنج‌شنبه شب با انتشار عملکرد ضعیف ۳ ماهه خود سرمایه‌گذاران را وحشت‌زده کرد، روز جمعه سهام این شرکت با سقوط سنگین ۹ درصدی روبرو شد. البته سهام آمازون با اندکی بهبود، سقوط خود را به ۶ درصد کاهش داد و در ۱۷۸۰.۷۸ دلار بسته شد.

 

به گزارش مهر،این شرکت گزارش داد که با وجود افزایش فروش، درآمد عملکردی و درآمد خالص آن به ترتیب ۵۰۰ میلیون دلار و ۸۰۰ میلیون دلار کاهش یافتند.

 

طبق آمار فوربز، ثروت جف بزوس که پس از طلاق از همسرش -که گران‌ترین طلاق تاریخ بود،- به شدت کاهش یافته بود، حالا با این سقوط سهام ۶.۹ میلیارد دلار دیگر پایین آمد و به ۱۰۳.۹ میلیارد دلار رسید که او را پشت سر بیل‌ گیتس با ثروت خالص ۱۰۵.۷ میلیارد دلار قرار می‌دهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.