پرش به محتوای اصلی

بیش از 100 هزار تن گوشت وارد ایران شد

کد خبر 1126225
گوشت

دبیر انجمن صنفی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی، گفت: در ۱۰ ماهه امسال ۱۶۵ هزار تن گوشت گاو و گوساله شامل ۱۱۶ هزار و ۳۷۷ تن منجمد و ۴۸ هزار و ۲۵۰ تن لاشه و وکیوم و ۳۸ هزار و ۲۹۴ تن، گوسفندی وارد شد.

احمد شاد دبیر انجمن صنفی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی اظهار داشت: واردات گوشت گرم گوسفندی با ارز ترجیحی توسط شرکت‌های بسته‌بندی به عنوان مباشر خودتأمین و سایر تجار وارد می‌شود و در حال حاضر تعداد زیادی از شرکت‌ها به این امر می‌پردازند.

وی تصریح کرد: عمده مبادی واردات گوشت قرمز دام سنگین (گاو و گوساله) به صورت منجمد از برزیل و پاکستان و از هندوستان (گوشت گاومیش) برای مصارف خانوار و صنعتی است.

شاد اظهار داشت: در ۱۰ ماهه سال جاری حدود ۱۶۴ هزار و ۶۲۷ تن گوشت گاو و گوساله که از این میزان ۱۱۶ هزار و ۳۷۷ تن منجمد و ۴۸ هزار و ۲۵۰ تن لاشه و وکیوم و حدود ۳۸ هزار و ۲۹۴ تن گوشت گوسفندی که ۲۸ هزار و ۶۵۴ تن لاشه تازه (گرم) و نه هزار و ۶۴۰ تن منجمد از مبادی استرالیا، مغولستان، روسیه، قزاقستان، آفریقای جنوبی، کنیا و رومانی به کشور واردات داشته‌ایم.

دبیر سابق انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی با اشاره به ورود دولت به واردات گوشت قرمز گفت: در اوایل سال جاری ۴۰ هزار تن ثبت سفارش واردات گوشت قرمز از بخش خصوصی کاسته و به مجموعه خصولتی جهاد استقلال و شرکت‌های زیرمجموعه آن واگذار کردند و دولت نقش پررنگی در واردات دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.