پرش به محتوای اصلی

بیش از ۱۲۰ پرواز در فرودگاه‌های لندن بر اثر سرما لغو شد

یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۵:۰۹
کد خبر 246895
67

بر اثر بارش برف و بروز یخبندان در بیشتر مناطق انگلیس، بیش از ۱۲۰ پرواز در فرودگاه‌های لندن لغو شد.

فرودگاه بین‌المللی هیترو لندن ساعت ۴ عصر شنبه به‌وقت محلی اعلام کرد که ۱۱۸ پرواز این فرودگاه لغو شده و فرودگاه گتویک و لندن سیتی نیز اعلام کردند که تاکنون ۸ پرواز خود را براثر شرایط نامساعد آب و هوایی لغو کرده‌اند.

به گفته یک شرکت گردشگری انگلیسی بیش از ۱۵ هزار مسافر به دلیل بروز اختلال در پروازهای یادشده سرگردان شده‌اند.

علاوه بر این شماری از شرکت‌های ریلی خدمات خود را متوقف کرده و برخی دیگر از بروز تاخیرهای طولانی خبر می‌دهند.

اداره هواشناسی انگلیس ضمن اعلام هشدار نارنجی برای بخش‌های وسیعی از مناطق شمال غرب، مرکزی و شرق و جنوب شرق ازجمله لندن پایتخت انگلیس اعلام کرد که این وضعیت تا صبح یکشنبه ادامه خواهد یافت.

هشدار نارنجی که یک مرحله کمتر از هشدار قرمز به شمار می‌رود، به این معنا است که خطر جانی به‌شدت محتمل است.

به گزارش ایرنا،اداره هواشناسی همچنین برای کل انگلستان (شامل انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی) در روز یکشنبه هشدار زرد اعلام کرده که تا روز دوشنبه ادامه خواهد یافت.

شرایط بد آب‌و‌هوایی انگلیس ناشی از نفوذ یک جبهه هوای سرد قطبی است که در انگلیس آن را هیولای شرق ۲ نام‌گذاری کرده‌اند.

این برای دومین بار در ماه جاری است که سرمای هوا در انگلیس موجب بروز اختلال شده است.

اوایل اسفندماه جاری بارش سنگین برف در بیشتر مناطق انگلیس به مدت یک هفته شبکه حمل‌ونقل را مختل کرده، صدها مدرسه را تعطیل و شرکت گازرسانی انگلیس نسبت به کمبود منابع گازی هشدار داده بود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.