پرش به محتوای اصلی

بورس هفته را صعودی آغاز کرد

کد خبر 1211896
بورس هفته را صعودی آغاز کرد

بورس تهران در نخستین روز معاملاتی هفته با روند صعودی و با شیب ملایم بار دیگر به ریل ثبت بازگشت و شاخص کل بیش از ۱۵ هزار واحد رشد کرد.

شاخص کل بورس تهران در روز شنبه – ۶ تیر ماه – با حرکت صعودی همراه شد و این شاخص با رشد ۱۵ هزار و ۴۶۰ واحدی به عدد ۵ میلیون و ۱۷۶ هزار واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز با رشد ۵۵.۰۸ با عدد یک میلیون و ۳۳۷ هزار واحد رسید تا هر دو شاخص اصلی بورس در نخستین روز هفته همسو با یکدیگر حرکت کنند.

تعداد معاملات بورس نیز در روز شنبه برابر با ۸۹۵ هزار و ۳۷۵ فقره رقم خورده و ارزش معاملات بیش از ۳۵ همت به ثبت رسیده است.
نمادهای تاثیرگذار بر بورس تهران نیز شامل فملی، فارس، شپنا، شبندر، وبملت، شستا و شتران می شود.

شاخص فرابورس نیز مانند شاخص بورس با روند صعودی همراه شد و شاخص کل آن به عدد ۳۸ هزار و ۹۲۵ واحدی رسید. تعداد معاملات فرابورس ایران نیز برابر با ۴۰۴ هزار و ۱۳۷ واحد ثبت شده است.

نمادهای تاثیرگذار بر فرابورس نیز شامل مارون، آریا، بپاس، فزر، نیشکر، سامان و آریان بوده است.

گفتنی است؛ بعد از رکوردشکنی ارزش معاملات و حجم بالای دادوستدها در روزهای اخیر نشان می‌دهد نقدینگی همچنان در بازار حضور دارد اما روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته گذشته سرانجام بعد از روزها و هفته‌ها، روند بازار سرمایه معکوس شد و امروز بار دیگر و پس از روز مثبت آخرین روز معاملاتی یک بار دیگر به ریل صعودی بازگشته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.