پرش به محتوای اصلی

به انتخاب کاربران ۹۰، برانکو مربی سال شد

کد خبر 510718
رقابت‌های لیگ برتر،

با انتخاب کاربران وب‌سایت رسمی برنامه نود، برانکو ایوانکوویچ بهترین مربی سال 97 فوتبال ایران شد.

با پایان هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ برتر، وبسایت رسمی برنامه نود در نظرسنجی‌ای از کاربران خود خواست تا بهترین مربی سال 1397 فوتبال ایران را از بین برانکو ایوانکوویچ، علی دایی، وینفرد شفر، امیر قلعه‌نویی، کارلوس کی‌روش، یحیی گل‌محمدی، جورج لیکنز و جواد نکونام انتخاب کنند.

با پایان این نظرسنجی کاربران وب‌سایت رسمی برنامه نود برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس که در سال 97 موفق شد با این تیم قهرمان لیگ هفدهم شود و برای اولین بار سرخپوشان پایتخت را به فینال لیگ قهرمانان آسیا برساند و در نهایت نایب قهرمان شود را با 58.77 درصد آرا بهترین مربی سال 97 انتخاب کردند.

بعد از برانکو، وینفرد شفر آلمانی سرمربی دیگر تیم پرطرفدار پایتخت استقلال که همراه با این تیم در سال 97 موفق شد قهرمان جام حذفی شود، با 21.97 درصد آرا در رتبه‌ی دوم قرار گرفت.

کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی که در سال 97 دومین برد تاریخ فوتبال ایران در جام جهانی با سرمربیگری او بدست آمد، با 10.93 درصد آرا بعد از برانکو ایوانکوویچ و وینفرد شفر، سومین مربی برتر سال 1397 فوتبال ایران شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.