پرش به محتوای اصلی

بهنام شرفی «مارلون براندو» شد

کد خبر 547258
28

بهنام شرفی از بازیگران فعال تئاتر ایران ایفاگر نقش «مارلون براندو» در جدیدترین تجربه کارگردانی مهران رنج‌بر بعد از نمایش «استیو جابز» خواهد بود.

به گزارش بازتاب به نقل از روابط عمومی نمایش «مارلون براندو»، بهنام شرفی که چندی پیش در نمایش «خنکای ختم خاطره» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ و با حضور فاطمه معتمدآریا ایفای نقش کرده بود به نمایش «مارلون براندو» به کارگردانی مهران رنج‌بر پیوست که قرار است در تماشاخانه سپند روی صحنه برود.

شرفی بازیگر نقش مارلون براندو خواهد بود. امین تاریخ، سارا رسول‌زاده و یلدا عباسی دیگر بازیگران نمایش «مارلون براندو» هستند که قرار است در تماشاخانه سپند روی صحنه برود.

«اکتیران» به عنوان سرمایه‌گذار این اثر نمایشی حضور دارد.

دیگر اخبار و اطلاعات نمایش «مارلون براندو» به زودی اعلام می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.