پرش به محتوای اصلی

بهاره افشاری به شهرزاد آمد/ رامبد جوان تهیه کننده «زیبایی …»

کد خبر 601423
10

بهاره افشاری به نمایش «زیبایی گاهی یک زن است» به کارگردانی سهراب حسینی پیوست.

سهراب حسینی نویسنده و کارگردان حوزه تئاتر تازه ترین اثر نمایشی خود با عنوان «زیبایی گاهی یک زن است» را بعد از دهه اول محرم و ایام شهادت سالار شهیدان امام حسین (ع) در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد برد.

بهاره افشاری در تازه ترین فعالیت خود قرار است که در این نمایش به ایفای نقش بپردازد. تمرین های این گروه نمایشی از مدت ها قبل آغاز شده است.

پیش از این حضور هومن برق نورد در این نمایش قطعی شده بود و این ۲ بازیگر در تازه ترین نمایش سهراب حسینی از اواخر شهریورماه در سالن گلایل پردیس شهرزاد به ایفای نقش می پردازند.

به گزارش مهر، «زیبایی گاهی یک زن است» سومین نمایش سهراب حسینی بعد از اجراهای «نشر اکاذیب» و «خونین زار» از ابتدای سال جاری در پردیس شهرزاد خواهد بود.

تهیه کنندگی این نمایش بر عهده رامبد جوان خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.