پرش به محتوای اصلی

بلینکن: کره جنوبی پول های بلوکه شده ایران را آزاد نکرده است

کد خبر 792339
بلینکن-کره-جنوبی-پول-های-بلوکه-شده-ایران-را-آزاد-نکرده-است

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا گزارش هایی که می گفت دولت کره جنوبی درحال آزاد کردن یک میلیارد دلار از پول های بلوکه شده ایران است را رد کرده است.

بلینکن روز چهارشنبه در جلسه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان در پاسخ به سوال نماینده ای گفت: “این گزارش غلط است. تا زمانی که ایران به توافق (هسته ای) برنگشته، از رفع تحریم بهره نخواهد برد، و گزارشی که شما به آن اشاره کردید نادرست است.”

گِرِگ اِستوب نماینده فلوریدا از حزب جمهوری خواه از بلینکن درباره اظهارات یک مقام ایرانی پرسید که گفته است سئول شروع به آزاد کردن بخشی از ۷ میلیارد دلار پول های ایران خواهد کرد.

به گزارش انتخاب، علی ربیعی، سخنگوی دولت، اخیرا به احتمال آزاد شدن یک میلیارد دلار از پول ایران اشاره کرده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.