پرش به محتوای اصلی

بلاتکلیفی۳۰ساله اهالی ری در طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

کد خبر 441274
17

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از وضعیت نامناسب طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) انتقاد کرد.

حسن خلیل آبادی در گفت وگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت طرح توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: این طرح از دهه ۷۰ آغاز شده است و ۳۰سال است که اهالی مناطق اطراف حرم در سختی زندگی می‌کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در این منطقه، املاک به صورت دندانه‌ای خریداری شده اما رها شده‌اند،اظهارکرد: به دلیل خرید نامناسب و نامتوازن املاک، شاهد هستیم به جای آنکه اطراف حرمی که قبله تهران نامیده شده، یک مرکز فرهنگی باشد تبدیل به مرکز آسیب‌های اجتماعی شود. این وضعیت موجب نارضایتی مردم شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به بلاتکلیفی ۳۰ساله مردم اطراف حرم، گفت: با جذب بخش خصوصی و ارائه تسهیلات ویژه از سوی شهرداری به این بخش باید فکری به حال پلاک‌های باقی مانده کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.