پرش به محتوای اصلی

برگزاری نخستین بازی تیم جوانان مقابل تیم دوم روسیه

کد خبر 551179
24

تیم فوتبال جوانان کشورمان که برای برگزاری تورنمنتی راهی سن پترزبورگ روسیه شده است، در برگزاری تمرینات با مشکلاتی مواجه است.

تیم فوتبال جوانان کشورمان که برای حضور در تورنمنتی راهی سن پترزبورگ روسیه شده است، برای برگزاری نخستین تمرین خود در کمپ اسپارتاک با مشکلاتی روبه‌رو بود. اصلی‌ترین مشکل فاصله 90 دقیقه‌ای این کمپ با مرکز شهر و محل اقامت تیم بود که رفت و آمد تیم و تمرین، مجموعاً حدود 5 ساعت به طول انجامید که زمان خسته کننده‌ای برای شاگردان سیروس پورموسوی بود.

با این حال ملی‌‌پوشان جوان فوتبال کشورمان شب گذشته تمرین خود را برای برگزاری اولین دیدار مقابل تیم روسیه B انجام دادند و به مرور برنامه‌های تاکتیکی پرداختند. دومین تمرین تیم فوتبال جوانان کشورمان نیز امشب در کمپ اسپارتاک برگزار خواهد شد تا بازیکنان برای نخستین دیدار که فردا (چهارشنبه) برگزار می‌شود، آماده شوند.

دیدار تیم فوتبال جوانان کشورمان مقابل روسیه B از ساعت 19 به وقت محلی (20:30 به وقت تهران) در ورزشگاه روشنا آرما برگزار می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.