پرش به محتوای اصلی

برگزاری دیدار پرسپولیس و النصر عربستان در کشور ثالث!

کد خبر 1017462
پرسپولیس و النصر

خبری که رسانه ها منتشر کردند از این قرار است؛ باشگاه النصر عربستان ورزشگاه آل مکتوم شهر دبی امارات را برای میزبانی از پرسپولیس ایران انتخاب کرد!

پرسپولیس در هفته نخست لیگ قهرمانان آسیا میزبان النصر است و در شروع دور برگشت میهمان این باشگاه خواهد بود. اما یک سوال؛ مگر قرار نبود دیگر دیدارهای تیم‌های ایرانی و عربستانی در کشور ثالث برگزار نشود؟

مهدی تاج اولین بار مدت‌ها قبل این مژده را پس از ملاقات با یاسر المسحل – رئیس فدراسیون عربستان – به رسانه‌ها داد و اعتبار حل این مشکل قدیمی را به نام خود نوشت. زمانی که او و هدایت ممبینی – دبیرکل او – راهی استرالیا شدند تا در حاشیه جام جهانی زنان با رئیس فیفا ملاقات کنند، بیشتر از ملاقات با اینفانتینو و آزاد کردن پول‌های ایران در فیفا و AFC این مسئله بولد شد که قرار است توسط این دو نهاد بین المللی پایان مشکل میزبانی ایران و عربستان از یکدیگر اعلام شود .

حالا چندین روز از پایان جام جهانی زنان گذشته و نه فقط فیفا و ای اف سی چیزی را اعلام نکردند بلکه کشور عربستان و باشگاه‌هایش، زمین بی‌طرف برای میزبانی از نمایندگان ایران را اعلام کردند!

خبرورزشی/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.