پرش به محتوای اصلی

برگزاری جدیدترین کنسرت “اشوان”

کد خبر 184540
55

کنسرت اشوان روز پنجشنبه 14 دی ماه در سالن همایش خلیج فارس شهریار با حضور طرفدارانش برگزار می شود.

اشوان خواننده موسیقی پاپ در ادامه کنسرت های استانی خود در شهریار با طرفداران خود دیدار می کند.

اشوان خواننده جوانی است که تاکنون کنسرت‌های خود را با محور تک قطعه هایش برگزار کرده چرا که هنوز آلبوم رسمی منتشر نکرده است. قرار است آلبوم اشوان در 12 قطعه که تاکنون اجرا کرده است منتشر شود.

این خواننده موسیقی پاپ در اجرای پیش روی خود آثار منتشر شده و جدید خود همچون ” بعد من”، “من آدم رویای تو نیستم”، “شمع‌ها رو روشن کن”، “تولد”، “تن‌ها شدم”، “چرا گریه کردم”، “هنوزم میشه” و “بهت مریضم” را می‌خواند.

چندی پیش اشوان بر روی قطعه‌ای با عنوان “آخرین بار” خوانده بود که این اثر بعد‌ها به “شمع‌ها رو روشن کن” تغییر نام داد. آخرین کنسرت اشوان روز 23 آذر ماه در اراک برگزار شد.

کنسرت اشوان روز پنجشنبه 14 دی ماه ساعت 21:00 در سالن همایش خلیج فارس شهریار با حضور طرفدارانش برگزار می شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.