برق ۲۷ درصد مشترکان خوزستانی رایگان می‌شود

  • کد خبر :745788
برق-۲۷-درصد-مشترکان-خوزستانی-رایگان-می‌شود

“علی خدری” مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به اجری طرح “برق امید” اظهار کرد: طرح برق امید مخصوص مشترکان خانگی است و طراحی آن بر اساس مصرف برق و مشترکان در سال‌های گذشته انجام شده است تا بهترین شیوه اجرایی برای آن تدوین شود.

وی تصریح کرد: پیش از این، سایر بخش‌ها مانند صنایع و کشاورزی از طرح‌های تشویقی وزارت نیرو بهره‌مند شده‌اند، به این ترتیب که حدود ۷ میلیارد تومان پاداش به مشترکان صنعتی داده شد و در بخش کشاورزی نیز کشاورزان با جابه‌جایی ساعات مصرف برق توانستند از تخفیف صد درصدی بهره‌مند شوند.

به‌گزارش ایلنا،خدری گفت: در طرح برق امید نیز مشترکان به سه دسته کم‌مصرف، خوش‌مصرف و پرمصرف تقسیم می‌شوند و بر این اساس برق مشترکان کم‌مصرف که تعداد زیادی از مشترکان را تشکیل می‌دهند، رایگان خواهد شد.

0
نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه‌های حاوی الفاظ نامناسب، توهین، تهمت یا افترا منتشر نمی‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید