پرش به محتوای اصلی

برزیل کمک جی۷ برای اطفاء حریق جنگل‌های آمازون را رد کرد

کد خبر 598132
23

رئیس‌دفتر ریاست‌جمهوری برزیل از مخالفت این کشور با پذیرش کمک پیشنهادی جی۷ برای اطفاء حریق جنگل‌های آمازون خبر داد.

به گزارش بازتاب به نقل از بیزینس اینسایدر، برزیل پیشنهاد کمک ۲۰ میلیون دلاری جی۷ برای اطفاء حریق جنگل‌های آمازون را رد کرد.

همچنین، یک مقام بلندپایه برزیلی، به امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه که پیشتر در پیامی توئیتری از سوختن این منابع طبیعی ابراز نگرانی کرده بود، پیشنهاد داد: به فکر خانه و کلونی‌های خود باش.

در همین رابطه، «اونیکس لورنزونی» رئیس دفتر ریاست جمهوری برزیل، اعلام کرد: از بابت پیشنهاد جی۷ سپاسگزاریم. اما شاید این منابع مالی باید صرف احیاء جنگل‌های اروپا شوند.

گفته می‌شود توئیت ماکرون، رنگ و بوی استعمارگری داشته است.

وی در این پیام که قبل از نشست ۳ روزه جی۷ منتشر شد، گفته بود: خانه‌مان به معنی واقعی کلمه دارد می‌سوزد. جنگل‌های بارانی آمازون، این ریه‌های زمین که به تنهایی ۲۰ درصد اکسیژن ما را تأمین می‌کنند آتش گرفته. این یک بحران بین‌المللی است. قرار ما برای گفتگو درباره این وضعیت اضطراری دو روز دیگر در نشست گروه ۷.

این در حالی است که برزیلی‌ها می‌گویند این مشکل داخلی است و حل آن به چند کشور همسایه محدود می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.