پرش به محتوای اصلی

بایرن‌ مونیخ شایعه مذاکره با لوپتگی را تکذیب کرد

کد خبر 536941
40

باشگاه بایرن مونیخ مذاکره‌ای با سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال اسپانیا نداشته است.

چند رسانه اسپانیایی از جمله «آس» و «موندو دپورتیوو» هفته گذشته با انتشار گزارش‌هایی مدعی شدند که حسن صالیحمیدزیچ، مدیر ورزشی تیم فوتبال بایرن مونیخ ملاقاتی پنهانی در شهر مادرید با خولن لوپتگی، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال اسپانیا و رئال مادرید داشته تا احتمال حضور وی روی نیمکت بایرن مونیخ را بررسی کننداما این باشگاه آلمانی این خبر را تکذیب کرد.

صالیحمیدزیچ پس از بازی شب گذشته (شنبه) با راسنبال لایپزیگ در هفته سی‌وسوم بوندس‌لیگا که به تساوی بدون گل انجامید، در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه «آیا نیکو کواچ فصل آینده هم هدایت بایرن مونیخ را برعهده خواهد داشت؟»، گفت: کواچ حمایت کامل هیئت مدیره باشگاه را دارد. آمار هم خود گویای همه چیز درباره کواچ است.

وی همچنین درباره شایعه ملاقاتش با خولن لوپتگی اظهار داشت: من در مادرید بودم اما ملاقاتی با لوپتگی نداشتم، در ضمن به نیکو کواچ هم خیانت نمی‌کنم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.