پرش به محتوای اصلی

بانک فرانسه: بیت کوین فاقد مبنای اقتصادی است

کد خبر 163006
38

بانک مرکزی فرانسه در رویکردی جدید به شدت بیت کوین را مورد انتقاد قرار داد و سرمایه گذاری در آن را بدون مبنای اقتصادی دانست.

به گزارش دویچه وله، در حالیکه طی یک هفته اخیر بیت کوین با یک جهش چشمگیری روبرو شد و از مرز ۱۱ هزار دلار در هر واحد در صرافی های بزرگ ارز رمزنگار جهان عبور کرد؛ اما همچنان مستعد به نوسان شدید در ارزش خود است.

به گزارش ایبنا، در همین حال بانک مرکزی فرانسه وارد جنگ با بیت کوین شد و اعلام کرد: بیت کوین ارز نیست و مبنای اقتصادی ندارد. بانک فرانسه در ارتباط با سرمایه گذاری های مخاطره آمیز بیشتر در مورد بیت کوین هشدار داد و اعلام کرد: این ارز رمزنگار مبنای اقتصادی ندارد و به جای اینکه یک ارز باشد، یک ابزار سرمایه گذاری مخاطره آمیز است.

بر همین اساس، بیت کوین از ابتدای سال جاری میلادی که رقم ۷۰۰ دلار را به خود اختصاص داده بود با سیر صعودی منجر به تبدیل شدن به سر خط خبری اخبار اقتصادی جهان شده است و چندی پیش قیمت آن از ۱۱ هزار دلار هم عبور کرد که رکوردی بی سابقه در دنیای ارزهای رمزنگار محسوب می شود.

رشد چشمگیر ارزش بیت کوین با نوسان شدید در آن آمیخته شده و در ۴۸ ساعت گذشته ۲۰ درصد ارزش خود را از دست داده است و این موضوع منجر به آن شده که بحث هایی در مورد اینکه آیا بیت کوین یک بازی خطرناک یا یک سرمایه گذاری هیجان انگیز است، به میان آید.

پیش از این غول های سیستم مالی جهانی مانند «جی پی مورگان» و «گلمن ساچ» به شدت بیت کوین را مورد انتقاد قرار داده بودند و آشکار موفقیت اقتصادی آن را زیر سوال برده اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.