پرش به محتوای اصلی

بانک جهانی حدود ۷۰۰ میلیون دلار به افغانستان کمک کرد

کد خبر 258625
73

وزیر اقتصاد افغانستان از کمک ۶۹۱ میلیون دلاری بانک جهانی به این کشور خبر داد.

به گزارش بازتاب به نقل از بی بی سی، قرارداد کمک ۶۹۱ میلیون دلاری بانک جهانی به دولت افغانستان امروز سه شنبه (۲۱ فروردین) امضا شد.

«اکلیل حکیمی»، وزیر اقتصاد افغانستان گفت که این کمک در سه بخش بهداشت، پروژه دیجیتال «کاسا» و ظرفیت‌سازی بانک‌های دولتی مصرف خواهد شد.

«فیروزالدین فیروز» وزیر بهداشت افغانستان نیز گفت که ۶۰۰ میلیون دلار این کمک به بخش بهداشت اختصاص یافته که در سه سال آینده به مصرف خواهد رسید.

به گفته وی این کمک در بخش بالا بردن میزان دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و افزایش شمار مراکز بهداشتی مصرف می‌شود که باید در نتیجه آن سوء تغذیه و مرگ و میر مادران در این کشور کاهش یابد.

وزیر اقتصاد افغانستان نیز گفت که پول اختصاص داده شده به بانک‌های دولتی، برای ظرفیت‌سازی این نهادها در بخش وام‌دهی برای کشاورزان، مسکن و صنایع مصرف خواهد شد.

گفتنی است که بانک جهانی از بزرگترین حامیان مالی افغانستان است که تاکنون بیش از ۳.۵ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.