پرش به محتوای اصلی

باند قاچاق سلاح در کرمانشاه منهدم شد

کد خبر 841393
باند قاچاق سلاح در کرمانشاه منهدم شد

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از انهدام یک باند توزیع سلاح و کشف ۴۵ قبضه اسلحه جنگی در شهر کرمانشاه خبر داد.

سردار علی اکبر جاویدان گفت: پس از اطلاع ماموران پلیس امنیت عمومی از فعالیت یک باند و اینکه تعداد قابل توجهی اسحله از کشورهای همسایه را به داخل شهر کرمانشاه منتقل کرده اند، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران در تحقیقات تکمیلی خود دریافتند اسلحه های غیرمجاز به یک واحد مسکونی در یکی از محلات شهر کرمانشاه منتقل شده است و در ادامه نیز موفق به شناسایی محل مذکور شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی پس از کسب مجوز قضایی در عملیاتی غافلگیرانه ضمن دستگیری یکی از اعضای باند موفق به کشف ۴۵ قبضه اسلحه شامل ۴۰ قبضه کلت و ۵ قبضه کلاشینکف شدند.

سردار جاویدان همچنین با اشاره به توقیف یک دستگاه خودرو پژوپارس متعلق به اعضای باند، از معرفی فرد دستگیر شده به دستگاه قضائی جهت صدور حکم لازم خبر داد.

به گزارش ایرنا، وی در پایان مبارزه با قاچاقچیان سلاح و ناامن کنندگان فضای عمومی جامعه را از مهمترین برنامه های پلیس کرمانشاه برشمرد

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.