پرش به محتوای اصلی

بالاترین نشان افتخار سینمای هند برای باچان

کد خبر 615441
55

آمیتاب باچان «جایزه داداصاحب پالکی» بالاترین نشان افتخار سینمای هند را دریافت می‌کند.

آمیتاب باچان اسطوره سینمای بالیوود بالاترین نشان افتخار سینمای هند جایزه موسوم به داداصاحب پالکی را دریافت می کند. این خبر روز سه شنبه ۲۴ سپتامبر توسط پرکاش جوادکار وزیر رسانه هند اعلام شد.

در بیانیه جایزه باچان آمده است: آمیتاب باچان افسانه ای که موجب سرگرمی و الهام بخش شدن دو نسل از مردم شد به اتفاق آرا به عنوان دریافت کننده «جایزه داداصاحب پالکی» انتخاب شد. کل کشور و گروهی از مردم در سراسر جهان خوشحال هستند. صمیمانه ترین تبریک من نثار وی باد.

نام این جایزه بر اساس نام داداصاحب پالکی کسی که اولین فیلم هندی را در سال ۱۹۱۳ با نام «راجا هاریشچاندرا» کارگردانی کرد، انتخاب شده است.

آمیتاب باچان هم در واکنش به این خبر در توییتر خود نوشت: واژه های اندکی برای واکنش به این افتخار یافت می شود، بسیار سپاسگزار و از صمیم قلب قدردان هستم.

باچان ۷۶ ساله بیش از ۵۰ سال است که در سینمای هند فعالیت می کند. او از سال ۱۹۶۹ بازیگری را آغاز کرده و در بیش از ۲۰۰ فیلم به ایفای نقش پرداخته است.

باچان در هالیوود هم بازی کرده است که نخستین آن مربوط به فیلم «گتسبی بزرگ» ساخته باز لورمن با بازی دی کاپریو است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.