پرش به محتوای اصلی

بازیگر هالیوودی به زندان رفت

کد خبر 757724

لوری لافلین بازیگر زن هالیوودی، روز گذشته برای گذراندن مجازات دو ماهه‌‌اش در پرونده رشوه و تقلب، به زندان فدرال کالیفرنیای شمالی معرفی شد.

اوایل امسال، لافلین به همراه همسرش موسیمو جیانولی در پرونده رشوه گناهکار شناخته شدند. دادستان‌ها اعلام کردند که این زوج ۵۰۰ هزار دلار رشوه پرداخت کرده بودند تا با ایجاد رزومه ورزشی جعلی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی پذیرش شوند.

لافلین هنگام محکوم شدنش گفته بود: من تصمیم افتضاحی گرفتم. برنامه‌ای را پیش گرفتم تا برتری ناعادلانه‌ای را در پروسه پذیرش دانشگاه به دخترانم بدهم. در انجام این کار درک خودم را از دست دادم و از اخلاق منحرف شدم.

لافلین به خاطر این جرم علاوه بر دو ماه زندان، به پرداخت ۱۵۰ هزار دلار جریمه نقدی، ۱۰۰ ساعت خدمت در زمینه خدمات اجتماعی و همینطور ۲ سال آزادی مشروط محکوم شد. همسر ۵۷ ساله وی نیز به پنج ماه زندان، پرداخت ۲۵۰ هزار دلار جریمه مالی، انجام ۲۵۰ ساعت خدمات اجتماعی و ۲ سال آزادی مشروط محکوم شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، زندانی که لافلین به گذراندن امور در آن محکوم شده، در ۴۰ مایلی سان فرانسیسکو قرار دارد و حدود ۸۷۴ زندانی زن در آنجا نگهداری می‌شوند. فلیسیتی هافمن دیگر بازیگری بود که سال ۲۰۱۹ در این پرونده، به ۱۴ روز زندان محکوم شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.