پرش به محتوای اصلی

بازی«مبارزه در خلیج عدن ۲» رونمایی شد

کد خبر 61699
98

بازی«مبارزه در خلیج عدن۲» با حضور امیر سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین رونمایی از بازی«مبارزه در خلیج عدن ۲» از تولیدات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

در این مراسم امیر حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمعی از مسئولان و فرماندهان کشوری و لشکری حضور داشتند.

این بازی رایانه‌ای که با موتور گرافیکی یونیتی (Unity 3D) و گرافیک و صدا گذاری حرفه‌ای طراحی و تولید شده است به حضور مقتدرانه نیروی دریایی ارتش در آب‌های آزاد و مبارزه تکاوران قهرمان این نیرو با دزدان دریایی منطقه خلیج عدن می‌پردازد.

«مبارزه در خلیج عدن» از نخستین بازی‌های ایرانی است که به جنگاوری مدرن پرداخته و در زمان حال روی می‌دهد و در آن کاربر در نقش یکی از تکاوران نیروی دریایی ارتش ایران به ماموریت‌های مهم و حساس در آب‌های بین‌المللی اعزام می‌شود ‌و به ایفای نقش می‌پردازد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.