پرش به محتوای اصلی

بازگشت پرانرژی سروش رفیعی به تمرینات/ رقابت در خط میانی پرسپولیس داغ‌تر شد

کد خبر 1178965
سروش+رفیعی

سروش رفیعی، هافبک باتجربه پرسپولیس که دیدار برابر پیکان را به دلیل چهار کارته شدن از دست داد، امروز تمرینات خود را برای بازگشت به ترکیب اصلی از سر گرفت و همراه با بازیکنان ذخیره زیر نظر کادر فنی تمرین کرد.

در حالی که بازیکنان اصلی مشغول ریکاوری بودند، رفیعی فرصت یافت با فشار تمرینی بیشتر ریتم مسابقه‌ای خود را بازیابد. تصویری که از تمرین امروز منتشر شده نشان می‌دهد او با انگیزه بالا در یک بازی درون‌تیمی شرکت کرده و تلاش می‌کند آمادگی‌اش را برای دیدار هفته آینده افزایش دهد.

غیبت رفیعی مقابل پیکان باعث شد محمد خدابنده‌لو در ترکیب قرار بگیرد و با ارائه نمایشی خوب از جمله یک پاس گل تأثیرگذار، رقابت در خط میانی پرسپولیس را جدی‌تر کند. اکنون رفیعی که در هفته‌های اخیر از چهره‌های کلیدی تیم بوده، می‌داند برای بازگشت به ترکیب باید دوباره اعتماد اوسمار را جلب کند.

با بازگشت این هافبک خوش‌فکر، پرسپولیس در هفته پیش‌ِرو دوباره یک مهره خلاق در میانه میدان خواهد داشت؛ هرچند اینکه او از ابتدا بازی کند یا خیر، به تصمیم نهایی سرمربی و شرایط تمرینات روزهای آینده بستگی دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.