پرش به محتوای اصلی

بازگشت ایرلاین‌ها به حالت عادی چقدر طول می‌کشد؟

کد خبر 713394
بازگشت-ایرلاین‌ها-به-حالت-عادی-چقدر-طول-می‌کشد؟

دیوید کالهون، مدیر ارشد اجرایی شرکت هواپیماسازی بوئینگ به تازگی در گفت وگو با گزارشگر فاکس نیوز خاطر نشان کرده است که انتظار می‌رود شرکت‌های هواپیمایی قادر خواهند بود با عبور از بحران پاندمی کرونا به تدریج به حالت عادی بازگردند که این کار احتمالاً تا پنج سال آینده به طول خواهد انجامید.

به نقل از وب سایت simpleflying، وی همچنین در خصوص آینده صنعت هوایی سودآوری‌های مختلف را در سراسر جهان ابراز امیدواری کرد و گفت: با اینکه وضعیت و ترافیک هوایی در چند ماه گذشته تحت تاثیر شیوع گسترده و همه گیری ویروس خطرناک و مرگبار کرونا به شدت افت پیدا کرده و تقاضای مشتریان برای سفر‌های هوایی و پرواز ایرلاین‌ها به مقاصد مختلف جهان نزدیک به صفر رسیده است، اما به نظر می‌رسد که با عادی شدن شرایط و برداشته شدن محدودیت‌های جدی و سخت گیرانه دولت ها، به تدریج روندی صعودی را در پیش خواهد گرفت حداقل پنج سال طول خواهد کشید.

همزمان با شروع گسترده و شیوع ویروس کرونا در کشور‌های مختلف جهان بسیاری از ایرلاین‌ها به منظور جلوگیری از انتشار بیشترین ویروس و همچنین حفظ سلامت و بهداشت جامعه، پرواز‌های خود به مناطق گسترده‌ای از جهان که هم اکنون با کرونا به شدت درگیرند، را تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده اند. همین لغو پرواز‌ها موجب شده که شرکت‌های هواپیمایی ضرر و زیان‌های مالی گسترده‌ای را متحمل شوند و بسیاری از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آن‌ها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. بسیاری از هواپیما‌ها نیز هم اکنون در فرودگاه‌های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.

به گزارش ایسنا،همه این مسائل موجب شده که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی، صدمات وارده از سوی شیوع ویروس کرونا بر صنعت هوانوردی و گردشگری را به حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج‌های دوقلوی ایالات متحده آمریکا تشبیه کنند که البته به عقیده آن‌ها آسیب‌های این ویروس خطرناک به مراتب بسیار بیشتر و گسترده‌تر خواهد بود به گونه‌ای که انتظار می‌رود شیوع کرونا در جهان عنوان بزرگترین کابوس برای ایرلاین‌ها را به خود اختصاص دهد.

کارشناسان سازمان هوانوردی بین المللی غیرنظامی ایکائو (ICAO) و سازمان حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) نیز با انتشار گزارش‌های مفصل، در خصوص ضرر و زیان‌های مالی گسترده شرکت‌های هواپیمایی در سراسر جهان تحت تاثیر شروع ویروس کرونا به شدت ابراز نگرانی کرده بودند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.