پرش به محتوای اصلی

بازگشت اپل به سی ای اس بعد از 28 سال

کد خبر 669650
بازگشت-اپل-به-سی-ای-اس-بعد-از-28-سال

اپل بعد از 28 سال تصمیم گرفته در نمایشگاه فناوری سی ای اس 2020 شرکت کند و علت آن پرداختن به موضوع حساس حریم شخصی است.

 

اپل در سال 2019 با نصب تابلویی بزرگ در محل برگزاری نمایشگاه سی ای اس در لاس وگاس بر مقوله حریم شخصی تاکید کرد و این بار جین هورواث مدیر حریم شخصی جهانی خود را به سی ای اس می‌فرستد.

 

قرار است وی در نهم ژانویه در نشستی با عنوان میزگرد حریم شخصی سخنرانی کند. اپل همچنین در سی ای اس 2020 پلاتفورم هوشمند خانگی خود موسوم به هوم کیت را در معرض دید علاقمندان قرار می‌دهد.

 

قرار است در نشست حریم شخصی سی ای اس 2020 برخی مدیران ارشد فیس بوک، Procter & Gamble و نیز کمیسیون فدرال تجارت آمریکا نیز حضور داشته باشند.

 

در شرایطی که اپل مدعی است جلوی دسترسی دولت آمریکا و شرکت‌های ثالث را به اطلاعات شخصی کاربران خود می‌گیرد، فیس بوک در این زمینه کارنامه مثبتی ندارد و بارها اطلاعات خصوصی مشترکانش را در اختیار افراد و گروه‌های ثابث قرار داده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.