پرش به محتوای اصلی

بازدید بازرسان آژانس از چند مرکز هسته‌ای ایران تأیید شد

کد خبر 1172825
بازدید بازرسان آژانس از چند مرکز هسته‌ای ایران تأیید شد

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، اعلام کرد که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در هفته گذشته از چند مرکز هسته‌ای ایران، از جمله راکتور تحقیقاتی تهران، بازدید کرده‌اند.

وی در نشست خبری دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تأکید کرد طبق قانون مصوب مجلس، هرگونه درخواست آژانس برای بازرسی از تأسیسات هسته‌ای باید پس از هماهنگی با شورای عالی امنیت ملی بررسی و درباره آن تصمیم‌گیری شود.

بقائی با اشاره به «اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا» گفت شرایط فعلی غیرعادی است و آژانس باید این وضعیت را درک کند. او افزود پیش از تحولات اخیر، همکاری ایران با آژانس در چارچوب متعارف انجام می‌شد، اما پس از توافق قاهره، دو طرف برای ادامه همکاری در شرایط جدید به تفاهم رسیده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین طرف‌های اروپایی را به سوءاستفاده از سازوکار برجام و ایجاد اختلال در روندهای مرتبط با آن متهم کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.