پرش به محتوای اصلی

بازداشت ۲ نفر از عوامل هتک حرمت به حرم حضرت معصومه (س)

کد خبر 698790
بازداشت-۲-نفر-از-عوامل-هتک-حرمت-به-حرم-حضرت-معصومه-(س)

پلیس دو نفر از عوامل هتک حرمت به حرم حضرت معصومه (س) را بازداشت کرد.

روز گذشته درهای حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) با هدف کمک به حفظ سلامت مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بسته شد.

پس از این موضوع ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز طی اطلاعیه‌ای از لازم الاجرا بودن توقف موقت حضور زائران در آستان قدس رضوی، آستانه مقدسه کریمه اهل‌بیت(س) در قم و آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خبر داد.

پس از این تصمیم، متأسفانه عده‌ای با حضور در مقابل حرم حضرت معصومه (س)، اقدام به هتک به آستانه مقدسه کریمه اهل‌بیت(س) کردند.

پس از تعدی این عده، سردار عبدالرضا آقاخانی؛ فرمانده انتظامی استان قم در گفت‌وگو با تسنیم تصریح کرد که نیروهای پلیس در آماده‌باش کامل قرار دارند و اجازه هیچ‌گونه هتک حرمت مجدد را به ساحت مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) نخواهند داد.

یک مقام آگاه در نیروی انتظامی نیز از بازداشت دو نفر از عوامل هتک حرمت به حرم حضرت معصومه (س) خبر داد و گفت: تحقیقات در این رابطه توسط پلیس ادامه دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.