پرش به محتوای اصلی

بازداشت عضو شورای شهر در حین دریافت رشوه

کد خبر 1144769
شورای شهر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس تهران گفت: پس از رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) یک عضو شورای اسلامی شهر بومهن حین دریافت رشوه دستگیر شد.

ایرنا: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس تهران گفت: پس از رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) یک عضو شورای اسلامی شهر بومهن حین دریافت رشوه دستگیر شد.

عنایت الله علیپور روز پنجشنبه در این باره گفت: هم اکنون تحقیقات تکمیلی از فرد دستگیر شده آغاز شده است و ممکن است پای افراد خاطی دیگری به این پرونده باز شود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس از مردم خواسته است در صورت مشاهده هرگونه تخلف و درخواست رشوه از سوی افراد در مراجع اداری ، موارد را مستقیم به دفتر دادستانی یا شماره ۱۱۳ اداره اطلاعات و یا دفتر فرماندهی انتظامی شهرستان پردیس گزارش کنند.

شهر بومهن با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت از توابع شهرستان پردیس و در شرق پایتخت قرار دارد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.