پرش به محتوای اصلی

بارورسازی ابرها در شمال‌غرب کلید خورد/ مأموریت نجات بارش‌ها آغاز شد

کد خبر 1178634
فعالیت سامانه بارشی

پروازهای بارورسازی ابرها امروز در شمال‌غرب کشور و در محدوده حوضه آبریز دریاچه ارومیه آغاز شد؛ عملیاتی که با هدف تقویت بارش در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان انجام می‌شود.

به گزارش ایلنا، با ورود سامانه‌های بارشی جدید از غرب و شمال‌غرب، صبح دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ هواپیمای بارورسازی در آسمان این مناطق به پرواز درآمد تا از فرصت ابرهای مناسب برای افزایش بارش استفاده شود.

محمدمهدی جوادیان‌زاده، رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی، پیش‌تر اعلام کرده بود که عملیات بارورسازی برای سال آبی جاری از ۱۰ آبان آغاز شده و تاکنون در دو حوزه آبی مهم شامل دریاچه ارومیه و خراسان رضوی اجرا شده است. او همچنین خبر داد که برای امسال چهار منطقه عملیاتی در نظر گرفته شده است: شمال‌غرب، غرب، البرز مرکزی و شمال‌شرق.

جوادیان‌زاده تأکید کرده بود که ارزیابی نهایی اثرگذاری این عملیات‌ها تنها پس از پایان دوره بارورسازی و تحلیل داده‌های جامع امکان‌پذیر است و نتایج آن در زمان مناسب منتشر خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.