پرش به محتوای اصلی

بارش برف و خطر وقوع بهمن در ارتفاعات

کد خبر 1107509
بارش برف وقوع بهمن ارتفاعات

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از احتمال بارش برف و خطر بهمن در ارتفاعات کشور در روزهای پایانی هفته خبر داد.

بازتاب_صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه (۸ و ۹ آذرماه) توضیح داد: روز پنجشنبه در ارتفاعات البرز شرقی و مرکزی، خراسان شمالی و رضوی، ابرناکی، مه‌آلودگی، بارش برف و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. همچنین در مناطق پایین‌دست رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال تگرگ، سیلاب، رانش زمین و طغیان رودخانه‌ها در دامنه‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: در روز جمعه در ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال تگرگ وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی همچنین بیان کرد: در روز جمعه، بارش برف و باران در ارتفاعات و دامنه‌های غربی البرز، خراسان شمالی و مرکزی با وزش باد شدید و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

در خصوص وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران در پنجشنبه و جمعه، وی گفت: آسمان این مناطق در این دو روز عمدتاً آفتابی خواهد بود، اما گاهی با وزش باد همراه خواهد شد. در مناطق برفی، احتمال کولاک و در شیب‌های مستعد، خطر بهمن وجود دارد.

ضیاییان همچنین به مردم هشدار داد که در مناطق مستعد بهمن، که برف تازه‌ای از روز قبل روی زمین است، از تردد و صعود خودداری کنند و از قرار گرفتن بر روی نقاب‌های برفی یا حرکت در زیر آن‌ها به دلیل خطر شکستن نقاب و ریزش برف پرهیز نمایند. همچنین از خطرات کولاک، کاهش دید، انحراف از مسیر، تشدید سوزباد، سرمازدگی و افت محسوس دما در این مناطق نیز باید آگاه باشند.

 

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.