پرش به محتوای اصلی

این هواپیمای مافوق صوت لندن تا نیویورک را طی 3 ساعت سپری می کند

کد خبر 926695
مافوق

استارت آپ آمریکایی Boom Supersonic از هواپیمای جدید و جذاب خود رونمایی کرده است، یک هواپیمای فوق سریع شبیه کنکورد که امیدوارند نحوه پروازها را متحول کرده و زمان سفرهای اقیانوس اطلس را به نصف کاهش دهد.

بازتاب-این هواپیمای اورتور که «پسر کنکورد» نام دارد، می‌تواند بین 65 تا 80 مسافر کلاس تجاری را با سرعتی دو برابر هواپیماهای امروزی جابه‌جا کند. این شرکت می‌گوید که آخرین مدل هواپیمای آن زمان پرواز از نیویورک به لندن را به 3.5 ساعت و لس آنجلس به سیدنی را به کمتر از 8 ساعت کاهش می‌دهد.

این هواپیمای مافوق صوت لندن تا نیویورک را طی 3 ساعت سپری می کند

علاوه بر این، بوم می‌گوید این هواپیما ظاهراً با سوخت 100 درصد پایدار هوانوردی کار می‌کند و با سرعت 1.7 ماخ روی آب و کمی کمتر از 1 ماخ روی زمین حرکت می‌کند. کتی ساویت، رئیس و مدیر ارشد بازرگانی Boom Supersonic در نمایشگاه هوایی Farnborough به رویترز گفت: “به دلیل برخی تصورات از Concorde به عنوان هواپیمایی که در عین طراحی زیبا و فوق سریع، نه از نظر زیست‌محیطی و نه از نظر اقتصادی پایدار بود، پیش روی ما قرار گرفت.”

حال باید منتظر ماند تا در سال 2029 پروازهای تجاری این هواپیما عملی شود و سال 2026 نیز اولین پرواز خود را انجام می‌دهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.