پرش به محتوای اصلی

ایلام به مهران دوطرفه شد/مه گرفتگی درجاده‌های شمالی کشور

کد خبر 407230
11

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ضمن تشریح آخرین وضعیت جاده‌های کشور از دوطرفه شدن محور ایلام به مهران خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: از ساعت 9 صبح امروز جاده ایلام به مهران دوطرفه شده است .به عبارت دیگر تردد در محورهای صالح‌آباد و ملک‌شاهی به صورت دوطرفه انجام می شود.

وی ادامه داد: ترافیک در محورهای ایلام – سرآبله و مهران -ایلام در مسیر رفت و برگشت پرحجم اما روان است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور افزود: بارش باران در اغلب محورهای استان‌های گیلان ، مازندران و محور فریمان به مشهد در خراسان رضوی و همچنین مه گرفتگی در ارتفاعات کرج- چالوس و فیروزکوه مشاهده می‌شود.

وی در پایان گفت: محور کرج -چالوس از بعدازظهر امروز از مرزن آباد به طرف کرج یک طرفه می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.