پرش به محتوای اصلی

ایرباس و فولکس واگن تولید خود را متوقف کردند

کد خبر 699222
ایرباس-و-فولکس-واگن-تولید-خود-را-متوقف-کردند

به نقل از راشاتودی، غول هواپیماسازی اروپا، ایرباس، اعلام کرد برای محدود کردن شیوع ویروس کرونا تولیدی‌های خود در فرانسه و اسپانیا را به مدت ۴ روز تعطیل می‌کند.

ایرباس در بیانیه خود اعلام کرد: این تعطیلی به شرکت اجازه خواهد داد تا شرایطی پاک و ایمن را با حفظ فاصله کارکنان از یکدیگر ایجاد کرده و کارایی را در این شرایط کاری جدید ارتقا دهد.

در این بیانیه همچنین اعلام شد که در هر پستی که ممکن باشد، کارکنان از راه دور کارهای خود را انجام خواهند داد.

همچنین پاندمی ویروس کرونا باعث شد تا غول خودروسازی جهان، فولکس واگن، هم فعالیت‌های اکثر کارخانجات اروپایی خود را تعطیل کند. به این ترتیب قبل از پایان این هفته کارخانه‌های این شرکت در اسپانیا، پرتغال، اسلواکی و ایتالیا تعطیل می‌شوند.

به گزارش مهر،مدیرعامل فولکس واگن، هربرت دایس، گفت: بیشتر کارخانه‌های آلمانی و اروپایی این شرکت هم آماده می‌شوند تا تولیدات خود را برای ۲ تا ۳ هفته تعطیل کنند.

روز دوشنبه هم فیات کرایسلر و پژو سیتروئن اعلام کردند که تمام تولیدات خود در اروپا را متوقف خواهند کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.