پرش به محتوای اصلی

ایران کاهش درآمد نفتی خود را چگونه جبران می کند؟

کد خبر 542328
11

مدیر طرح‌های شرکت صنایع ملی پتروشیمی گفت: با توجه به پشتیبانی دولت و هلدینگ‌های قوی که تشکیل شده پتروشیمی می‌تواند تمام مواد نفتی را تبدیل به مواد پتروشیمی کرده و صادر کند.

به گزارش بازتاب به نقل از ایلنا؛ علی‌محمد بساق زاده درباره اینکه پتروشیمی چقدر می‌تواند به جای نفت در شرایط تحریم درآمدزایی کند، اظهار داشت: پتروشیمی صد در صد می‌تواند جای خالی نفت را در شرایط تحریم صادرات پُر کند.

وی افزود: در تحریم‌های گذشته، بنزین هم تحریم شد اما حالا این‌طور نیست چون به اندازه کافی و مازاد بر نیاز تولید می‌کنیم. اکنون باید پروژه‌های پتروپالایش را تعریف کنیم البته خود پتروشیمی‌ها این کار را انجام می‌دهند مثلا در جاسک پتروشیمی باختر یک پتروپالایش انجام می‌دهد، پتروشیمی تبریز و اصفهان هم در واقع پتروپالایش هستند.

مدیر طرح‌های شرکت صنایع ملی پتروشیمی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی می‌تواند تمام مواد بالادستی را تبدیل به مواد پتروشیمیایی کند، خاطرنشان کرد: قبلا پتروشیمی‌ها در NGLها دخالتی نداشتند، اما اکنون بالادست، NGLها را پتروشیمی‌ها انجام می‌دهند. با توجه به پشتیبانی دولت و هلدینگ‌های قوی که تشکیل شده پتروشیمی می‌تواند تمام مواد نفتی را تبدیل به مواد پتروشیمی کرده و صادر کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.